:

Er Godt Smil billigere?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er Godt Smil billigere?
 2. Hvem ejer Godt Smil?
 3. Hvor mange klinikker har Godt Smil?
 4. Hvad koster det at få lavet en rodbehandling?
 5. Hvorfor er tandlæger billigere i Tyskland?
 6. Er det billigere at få lavet tænder i Sverige?
 7. Hvem er Anders Bjergegaard?
 8. Hvem ejer Colosseum tandlægerne?
 9. Hvad koster en rodbehandling Godt Smil?
 10. Hvor meget får man i løn som tandlæge?
 11. Hvad koster en rodbehandling godt smil?
 12. Er rodbehandling smertefuldt?
 13. Hvilke lande har gratis tandlæge?
 14. Hvor meget tjener en tandlæge i Danmark?
 15. Hvorfor er tandlæge billigere i Tyskland?

Er Godt Smil billigere?

Personalet hos Godt Smil udfører alle typer tandbehandlinger og går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres behandlinger. De har en vision om at tilbyde tandbehandlinger af høj kvalitet til en fair pris.

Derfor er alle klinikker indrettet med markedets nyeste udstyr, og kun de bedste materialer bliver brugt i behandlingerne.

Ligeledes er efteruddannelse og kompetenceudvikling et stort fokus hos Godt Smil, der løbende tilbyder videreuddannelse og kurser til deres medarbejdere for at gøre dem endnu dygtigere.

Hvem ejer Godt Smil?

TegningsregelSelskabet tegnes af direktøren alene eller af den samlede bestyrelse.BestyrelsesmedlemmerMette Kirstine ThorsdalRosensgade 66, 1. th.8300 Odder

Lars Lundsby JakobsenMøllebækken 48600 Silkeborg

Hvor mange klinikker har Godt Smil?

Fx har vi på klinikken egen tandkirurg, ligesom vi råder over højteknologisk udstyr for præcis diagnosticering og professionel tandbehandling.

Derudover er vi prismæssigt konkurrencedygtige med korte leveringstider. Fx på kroner og broer, som vi kan levere fra dag til dag. Læg hertil, at vi aldrig holder ferielukket og hver dag holder længe åbent.

Hvad koster det at få lavet en rodbehandling?

Vi laver et behandlingstilbud til dig

Du er altid velkommen til af få lavet et behandlingstilbud. Det kræver dog, at vi ser dig til et eftersyn. Det er ikke muligt at give et eksakt prisoverslag pr. telefon.

Hvorfor er tandlæger billigere i Tyskland?

Jes Søgaard, professor i sundhedsøkonomi og direktør i Dansk Sundhedsinstitut, spår en vækst i sundhedsturisme:

»Tandlægerejserne afspejler en tendens, vi også ser på andre områder inden for sundhed - for eksempel øjenoperationer. Brugerbetaling får folk til at opføre sig som forbrugere. Men der er jo et negativt biprodukt af for-brugerisme, nemlig at det er de stærke forbrugere, der får fordele«, siger han.

Er det billigere at få lavet tænder i Sverige?

Analyse Danmark A/S har i 2010 lavet en undersøgelse der viser, at 33 % af patienter der undersøger, og sammenligner priser hos tandlæger i Danmark har opnået besparelser, ofte over 1000kr.  På AvMinTand kan du søge priser på behandlinger hos danske tandlæger. 

Hvem er Anders Bjergegaard?

Anders Bjergegaard har skabt en succes på trods af massiv modgang fra branchen. I forbindelse med et nyt projekt åbner han nu op om de fejl, han har begået under etableringen af Godt Smil.

Journalist

Hvem ejer Colosseum tandlægerne?

TegningsregelSelskabet tegnes af en direktør eller af den samlede direktion.BestyrelsesmedlemmerMathias Riis DamgaardAberdeengade 2, st. tv.2150 Nordhavn

Jens MondrupHellerupvej 51B2900 Hellerup

Hvad koster en rodbehandling Godt Smil?

Skal du have lavet en rodbehandling på klinikken i Silkeborg, vil du blive mødt af et meget erfarent team, som står klar til at udføre den mest optimale rodbehandling til lige netop dit behov.

Du kommer enten til at hilse på Olivia, Sadaf eller Augusto, som er klinikkens ejer.

De har hver især mange år års erfaring med rodbehandlinger, og gennem tiden har de udført flere tusinde behandlinger.

Hvor meget får man i løn som tandlæge?

Created with Highcharts 5.0.11Antal CV'er15-20k20-25k25-30k30-35k35-40k051015

Grafen viser, hvordan lønniveauet fordeler sig for din søgning. Du kan fx se, hvad flest tjener, og om der er stor forskel på højeste og laveste løn.

Lønniveauet er beregnet ud fra lønoplysninger fra CV'er i vores database. Tallene er brutto (inkl. pension) og er oplyst af brugerne selv. Vi kan ikke garantere for nøjagtigheden.

Hvad koster en rodbehandling godt smil?

Det er kun en mindre del af de behandlinger, vi tilbyder, som vi rent faktisk selv har indflydelse på prisen af.

Priserne er ens hos alle tandlæger på de almindelige behandlinger, fordi de er bestemt af den offentlige sygesikring. Det vil sige, at bl.a. undersøgelser, tandrensninger og røntgenbilleder har samme pris hos ALLE tandlæger. Priserne er tilgængelige på sundhed.dk.

Er rodbehandling smertefuldt?

En tandlæge kan udføre mange forskellige behandlinger. En rodbehandling er bare en blandt mange tandbehandlinger. Rodbehandling er en behandling af tandrødder der er gået betændelse i, når der er betændelse i roden, foregår det helt inde i tanden og nede under tandkødet, hvor dine tandrødder befinder sig.

Alligevel er det nok en af dem, der er omgærdet af flest myter og historier. Men lad os med det samme slå fast, at en rodbehandling ikke behøver gøre ondt.

Hvilke lande har gratis tandlæge?

I øjeblikket arbejder en gruppe under Danske Regioner med at tilrettelægge rammerne for fremtidens voksentandpleje. Målene er blandt andet at understøtte den tværfaglige forebyggelsesindsats, bidrage til social lighed og lette overgangen mellem børne- og voksentandplejen. Det er gode mål, men problemet er imidlertid, at det skal ske inden for den afstukne økonomiske ramme. Det svarer til at bede arbejdsgruppen om at binde en gordisk knude op.

Det kræver en omkalfatring af sundhedssektoren, hvis vi skal nå målene, men først kræver det et fornyet syn på sygdomme i mund og tænder i forhold til sygdomme i resten af kroppen.

Ikke fra de sundhedsprofessionelles perspektiv dog. Forskning i tand- og mundsygdomme er for længst indlemmet i sundhedsvidenskaben, og de tandprofessionelle fagpersoner bliver dygtigere, men der hersker fra politisk hold en idé om, at tænder er en personlig sag, som man selv er ansvarlig for at vedligeholde og behandle. Også selv om tandskaden skyldes diabetes eller kræft.

Hvor meget tjener en tandlæge i Danmark?

Lønstatistik for en tandlæge inden sundhed og behandling. Angiv din egen løn eller tip en ven om dette job.

Hvorfor er tandlæge billigere i Tyskland?

Er du nysgerrig på tandimplantat priser i Tyskland? Måske har du overvejet at få udført en tandimplantatbehandling i Tyskland?

Hvis du du vide mere om implantater og priserne i Tyskland i sammenligning med priserne i Danmark, samt hvad du med fordel skal være opmærksom på – så læs med nedenfor:

Er du nysgerrig på tandimplantat priser i Tyskland? Måske har du overvejet at få udført en tandimplantatbehandling i Tyskland?

Hvis du du vide mere om implantater og priserne i Tyskland i sammenligning med priserne i Danmark, samt hvad du med fordel skal være opmærksom på – så læs med nedenfor:

Når du regner prisen ud på større tandbehandlinger, bør du være opmærksom på at medregne de flere besøg, der typisk påkræves ved netop en større tandbehandling.

Det er ikke unormalt at skulle besøge sin tandlæge 3 – 4 gange i løbet af eksempelvis et tandimplantat forløb.

Derudover er det vigtigt også at holde sig for øje, hvilke garantier der er på behandlingen, samt om der påkræves eventuelle regelmæssige besøg med kontroller for at opretholde garantien.