:

Hvad skal man se i København som turist?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor er de største turistattraktioner i København?
 2. Hvilke attraktioner i København?
 3. Hvor er de mest kendte attraktioner i København?
 4. Hvilke Seværdigheder i København?
 5. Hvilke attraktioner i København?
 6. Hvor er de mest kendte attraktioner i København?
 7. Hvilke Seværdigheder i København?
 8. Kan du besøge Tivoli Haven i København?

Hvor er de største turistattraktioner i København?

Top-10: De største turistattraktioner i København 1 Den lille Havfrue. Som navnet også antyder, så er førstepladsen domineret af et lille stykke kultur-historie. Det er... 2 Tivoli. Det er samtidig én af verdens ældste forlystelsesparker. Den blev åbnet i 1843. Men Tivoli er ikke bare en... 3 Christiania. Midt i København er fristaden Christiania placeret. Fristaden... More ...

Hvilke attraktioner i København?

Top attraktioner i København. De to mest kendte attraktioner i byen er sandsynligvis den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli og statuen af Den Lille Havfrue. Men København har meget mere at byde på.

Hvor er de mest kendte attraktioner i København?

Top attraktioner i København. De to mest kendte attraktioner i byen er sandsynligvis den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli og statuen af Den Lille Havfrue. Men København har meget mere at byde på. Nedenfor finder du en guide til en række af de mest besøgte steder i og omkring København.

Hvilke Seværdigheder i København?

Top 10 seværdigheder i København 1 Tivoli Haven 2 Segway Tours Copenhagen 3 Hop on – Hop off kanalrundfart 4 Den Lille Havfrue 5 Nyhavn 6 Fristaden Christiania 7 Amalienborg Slot 8 Rosenborg Slot 9 Den Blå Planet 10 Carlsberg byområde More ...

Hvilke attraktioner i København?

 • Top attraktioner i København. De to mest kendte attraktioner i byen er sandsynligvis den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli og statuen af Den Lille Havfrue. Men København har meget mere at byde på.

Hvor er de mest kendte attraktioner i København?

 • Top attraktioner i København. De to mest kendte attraktioner i byen er sandsynligvis den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli og statuen af Den Lille Havfrue. Men København har meget mere at byde på. Nedenfor finder du en guide til en række af de mest besøgte steder i og omkring København.

Hvilke Seværdigheder i København?

 • Top 10 seværdigheder i København 1 Tivoli Haven 2 Segway Tours Copenhagen 3 Hop on – Hop off kanalrundfart 4 Den Lille Havfrue 5 Nyhavn 6 Fristaden Christiania 7 Amalienborg Slot 8 Rosenborg Slot 9 Den Blå Planet 10 Carlsberg byområde More ...

Kan du besøge Tivoli Haven i København?

 • Vi har udvalgt Tivoli Haven som en af de top 10 seværdigheder, du bør besøge, når du runder København. Københavns Tivoli blev opført i 1843 af iværksætter Georg Carstensen, og er verdens næstældste forlystelsespark. Attraktionen ligger centralt placeret i København, tæt ved Københavns Hovedbanegård og Rådhuspladsen.