:

Hvordan melder man sig til Lykkehjulet?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er Lykkehjulet?
  2. Kan du sidde med ilykkehjulet?
  3. Kan du deltage ilykkehjulet?
  4. Erlykkehjulet tilbage i 2020?

Hvad er Lykkehjulet?

Lykkehjulet er et gameshow bygget over det amerikanske Wheel of Fortune. Programmet blev sendt på TV til 2001 og igen fra 2018 med en 30 års jubilæumsspecial. Programmet fik fast sendeplads på TV2/Charlie fra januar 2020. Titelmelodien var komponeret af Jesper Ranum og Klaus Kjellerup.

Kan du sidde med ilykkehjulet?

'Lykkehjulet' er et af Danmarks mest populære quiz-programmer - og med god grund. For det er sjovt og spændende, når programmets tre deltagere spiller om flotte præmier. Nu optager vi nye programmer, og du kan sidde med på publikumspladserne ganske gratis, hvis du er minimum 16 år gammel.

Kan du deltage ilykkehjulet?

Og du kan nu melde dig som publikum til optagelserne. Se med når programmets deltagere skal gætte svære ordgåder i selskab med vores veloplagte vært, Mikkel Kryger. 'Lykkehjulet' er et af Danmarks mest populære quiz-programmer - og med god grund.

Erlykkehjulet tilbage i 2020?

Kult-programmet 'Lykkehjulet' vender nemlig tilbage i 2020. Det skriver TV 2. Quiz-programmet blev oprindeligt sendt mellem 19 med enorm succes. Værten til programmet henter de fra et andet program på stationen. Det bliver nemlig Mikkel Kryger, som på nuværende tidspunkt er vært på 'Go' Morgen Danmark'.