:

Kan man bade i Københavns Havn?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man bade i Københavns Havn?
 2. Hvorfor må man ikke bade i Københavns Havn?
 3. Kan man bade i Københavns kanaler?
 4. Hvor kan man få et bad i København?
 5. Hvor er det bedst at bade i København?
 6. Hvor skal man ikke bade?
 7. Hvor må man ikke bade?
 8. Kan man bade i Nyhavn?
 9. Hvor meget koster et bad på 10 minutter?
 10. Hvor meget koster et bad på 5 min?
 11. Hvor må man bade nøgen i København?
 12. Hvilken strand er bedst i København?
 13. Hvorfor må man ikke bade når det tordner?
 14. Kan man bade selvom man har mens?
 15. Kan man have privat strand?

Kan man bade i Københavns Havn?

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad midt i København, der tiltrækker børnefamilier, motionssvømmere og strandløver fra hele byen. På varme dage bader københavnerne her med fri udsigt til byens...

Sandkaj Badezone er en officiel badezone i det nye Nordhavnkvarter, hvor promenaden, cafeerne og badegæster skaber en skøn strandstemning.

Havnebadet Sluseholmen er et mindre men helt særligt og smukt friluftsbad i Københavns sydhavn.

Badet består af et beskyttet lagunelignende område med fire bassiner: et børnebassin, et ungdomsbassin ...

Hvorfor må man ikke bade i Københavns Havn?

Hos en af de virksomheder, der lever af havnemiljøet, vækker det nye forslag dog bekymring.

Stromma tager mange tusinder turister på kanalrundfart hvert år, og direktør Mads V. Olesen frygter, at fri badning kan blive "kaotisk", hvis det ikke bliver reguleret på en ordentlig måde.

- Jeg har svært ved at se en god løsning for fri badning. Som jeg ser det, bliver det vanskeligt at kombinere det med havnebussen eller vores både, siger Mads V. Olesen.

Kan man bade i Københavns kanaler?

Er du ikke til strand, sand, brændmænd, tang og krabber, så kan du heldigvis sagtens få stillet badelysten i Københavns Havn! Udover de tre store havenbade, som er placeret på Islandsbrygge, ved Fisketorvet og i Sluseholmen, er der nemlig ni badezoner i byen. I de ni markerede, urbane badezoner kan du plaske, svømme og flyde alt det, du vil – i nogle af dem er der endda livreddere til stede til at passe på dig.

OBS: Bader du udenfor badezonerne i Københavns Havn, kan du få bøder af politiet.

Hvor kan man få et bad i København?

De indsamlede data bruges kun internt i Københavns Kommune til at kunne vise fx videoer og kort på hjemmesiden og forbedre den generelle brugeroplevelse. Læs hele vores cookiepolitik her

Du kan ændre dine valg senere ved at klikke pÃ¥ 'Cookieindstillinger', som du finder som link nederst pÃ¥ siden.

Hvor er det bedst at bade i København?

Er du ikke til strand, sand, brændmænd, tang og krabber, så kan du heldigvis sagtens få stillet badelysten i Københavns Havn! Udover de tre store havenbade, som er placeret på Islandsbrygge, ved Fisketorvet og i Sluseholmen, er der nemlig ni badezoner i byen. I de ni markerede, urbane badezoner kan du plaske, svømme og flyde alt det, du vil – i nogle af dem er der endda livreddere til stede til at passe på dig.

OBS: Bader du udenfor badezonerne i Københavns Havn, kan du få bøder af politiet.

Hvor skal man ikke bade?

Kommunen tar prøver av vannet på badeplassene vi drifter, som er

Vannkvalitet: Du bør nå unngå å bade i Tusse og Langen. Bekker og vassdrag er forurenset etter de store nedbørsmengdene helgen som var. Skilt vil bli satt opp.

Tussetjern er tilgjengelig både fra Langhus- og Oppegårdsiden. Det er badebrygge på begge sider.

Badeplassen har en liten sandstripe, svaberg og gress. Den er kommunal, og vi tar prøver av vannet i badesesongen. Hvis prøvene viser at det ikke er bra å bade her, setter vi opp skilt og informerer i våre kanaler.

Badeplassen har en langgrunn og barnevennlig sandstrand med benker. Her er det også toalett. Midtsjøvann ble fredet som naturreservat i 1992.

Her er både parkeringsplass og busstopp like ved. Nærmeste busstopp heter Midtsjø. Hvis du vil fiske, må du ha fiskekort.

Hvor må man ikke bade?

En dukkert i havet er noget af det mest forfriskende - og det er faktisk uanset årstiden. Det er lige herligt at hoppe i bølgerne på en hed sommerdag, som det er at give din krop det iskolde gys en vinterdag. Der er masser af muligheder for at bade ved de danske kyster, i søer og i havnebade.

Hvis du ikke må bade, er det som regel af hensyn til den badendes sikkerhed. F.eks. kan det være forbudt at bade i havneområder på grund af sejlads og i mosehuller, der kan være ”bundløse”, kolde eller fyldt med dynd.

Kan man bade i Nyhavn?

Snart kan det blive muligt at hoppe i havnen ved Inderhavnsbroen i Københavns indre by.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvor meget koster et bad på 10 minutter?

Prisen på et brusebad er dels afhængig af længden på badet, prisen på vand i dit område og din type af bruser.

Hvis du har en ganske almindelig håndbruser, så skal du forvente at den giver mellem 10 og 20 liter vand pr. minut.

Hvor meget koster et bad på 5 min?

For at regne ud, hvad det koster at gå i bad, kræver det også, at du ved, hvor mange liter vand, der kommer ud af bruseren. 

Med en almindelig bruser bruger du 10-20 liter vand i minuttet, mens en vandbesparende bruser bruger 6-10 liter i minuttet. 

Hvor må man bade nøgen i København?

 • at Kultur- og Fritidsudvalget godkender, at en del af fællesafdelingen på Helgoland Badeanstalt indrettes til ikke-kønsopdelt nøgenbadning
 • at Kultur- og Fritidsudvalget godkender, at forvaltningen optager dialog med relevante parter om andre mulige løsninger for indretning af et strandareal til nøgenbadning - f.eks. på Amager Strand og/eller i forbindelse med Naturpark Amager
 • Kultur- og Fritidsudvalget behandlede den 21. juni 2017 de strukturelle og pladsmæssige problemer, som den øgede interesse for nøgenbadning har skabt for foreningen Det Kolde Gys. Kultur- og Fritidsudvalget anmodede forvaltningen om en indstilling til, hvordan udfordringerne kan håndteres.

  Hvilken strand er bedst i København?

  Hvor går du hen for at køle ned, når varmen rammer hovedstaden? Ibyen guider til de bedste strande, hvor du kan søge tilflugt under parasollen.

  Hvorfor må man ikke bade når det tordner?

  Det sikreste sted at opholde sig i tordenvejr er indendørs. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du sætte sig ind i en bil med fast tag, eller du kan sætte dig på jorden og krumme dig sammen.

  Hvis du befinder dig på en strand uden mulighed for at komme indendørs eller at sætte dig i en bil, så er det bedste, du kan gøre, at sætte dig på hug med hovedet mellem benene. Det gælder om at gøre din kropsoverflade så lille som muligt, da lynet som regel slår ned i genstande, som stikker op i luften. Derfor skal du f.eks. aldrig søge lyn under et træ.

  Kan man bade selvom man har mens?

  Har du menstruation, og skal du have svømning i skolen, er du sikkert enormt bange for, at alle andre kan se det, eller i værste tilfælde, at du bløder igennem! Men ro på, søde piger - man kan ikke se, at du har menstruation! Skulle du komme til at bløde en lille smule i vandet, er der aldrig nogen, der vil opdage det. Vandet kan nemlig aldrig nogensinde blive rødt, fordi der er så meget vand i forhold til blod, så det skal du ikke være nervøs for!

  Kan man have privat strand?

  Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

  En tur i bølgen blå for at køle sig ned kan være tiltrængt i disse varme sommerdage, når termometeret krydser 25 grader.