:

Hvilken Børneloppe er størst?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilken Børneloppe er størst?
 2. Hvad koster det at have en stand i Børneloppen?
 3. Hvordan får man en stand i Børneloppen?
 4. Hvor meget kan man sælge i Børneloppen?
 5. Hvornår får man pengene fra Børneloppen?
 6. Hvor kan jeg sælge mine lopper?
 7. Hvor mange procent tager Børneloppen?
 8. Hvornår kan man sætte sin stand op i Børneloppen?
 9. Hvor meget omsætter Børneloppen for?
 10. Hvem ejer Børneloppen?
 11. Kan lopper overleve i møbler?
 12. Hvor meget må man tjene på loppesalg?
 13. Hvad sælger Børneloppen?
 14. Kan lopper overleve i sengetøj?
 15. Kan lopper leve i sengetøj?

Hvilken Børneloppe er størst?

Børneloppen Vanløse er Danmarks største Børneloppen-butik med hele 311 stande. Butikken ligger centralt placeret i København, lige ved Vanløse station. Vi har et kæmpe udvalg af børnetøj og legetøj, og du kan gøre et kup ved at købe en brugt barnevogn! 

Læs mere om Børneloppen i Vanløse

Hvad koster det at have en stand i Børneloppen?

Kig forbi butikken og gør et godt køb. Du finder alt til børn og baby. Børnetøj og babytøj i Odder, kvalitets babytøj, børnetøj og mærkevarer.Vi har ca. 80 stande med mere end 5000 stykker tøj. Standlejerne er rigtigt gode til at fylde op på reolerne, så der kommer løbende nyt på hylderne.Skal du have en stand, så ring på 70 60 32 22 eller følg linket ovenfor.

Hvordan får man en stand i Børneloppen?

Når du booker en stand, modtager du straks et login til ”Mit Børneloppen”, hvor du skal taste alle oplysninger på de varer, du ønsker at sælge. Derefter er prismærker med stregkoder automatisk klar til udlevering i butikken. 

Hvor meget kan man sælge i Børneloppen?

Loppesupermarkeder er et smart koncept, hvor privatpersoner kan leje en stand og sælge brugte ting, uden selv at skulle passe standen. Man prissætter selv sine ting, mens supermarkederne betjener kunderne og sælger varerne. Der tages som regel 15-20% i kommission. Som kunde lægger du blot varerne i kurven og betaler ved kassen.

Loptimisten er et loppesupermarked i Hvidovre, hvor private kan leje en reol, få printet prismærker, og på den måde sælge ud af ungernes aflagte garderober, udstyr, legetøj og så videre. Der tages 15% i kommission. Som kunde i butikken browser du bare igennem de mere end 200 fyldte reoler, og betaler samlet ved kassen til butikkens medarbejdere, der står for selve salget, som standlejerne har sat til salg. Der er gratis parkering samt tog og bus lige til døren, så der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi til en omgang loppeshopping!

Hvornår får man pengene fra Børneloppen?

Også jeg er stor fan af Børneloppen, især i Helsingør. Der er rart at være og personalet er yderst hjælpsomt og smilende og de ville få 5 stjerner af mig.

Idag var alting anderledes: Det vante personale var udskiftet og det var ikke en rar oplevelse. De gik konstant rundt som høge og man følte sig som kunde overvåget og mistænkt. Tog en kunde fat i “lost and found”, var de der straks for at sige man ikke må være der, det til trods for at I selv kontakter tidl. standlejere og beder dem kigge netop i “Lost and found” efter forsvundne/mistede varer. Når man som kunde med sit lille barnebarn tog fat i en vare for at kigge på den eller undersøge om den virkede, var de nye personaler der straks for at pointere, hvis vi skulle pille ved legetøjet, skulle vi gå over i legeområdet eller fik en kommentar om ikke at røre, da det er andre folk ting. Af alle de gange jeg har besøgt Børneloppen i Helsingør, har jeg aldrig oplevet noget lignende.

Det må I kunne gøre bedre, måske ved at få det gamle personale tilbage. De kunne præstere til 5 stjerner.

Jeg er kæmpe fan af Børneloppens koncept! Siden jeg fik mit første barn i 2020 har jeg jævnligt haft stand, indtil april 2022 hvorfra jeg blev fast standlejer.

Det er altid rart at komme ind i butikken i Odense, hvor personalet tager pænt imod alle kunder og gerne hjælper nye kunder med at få styr på det hele, helt fra hvordan autostolen sættes fast i vognen til at hjælpe med at finde varer i butikken.

Mest af alt elsker jeg at slippe for besværet med at sælge mine ungers tøj og udstyr selv. Det er en kæmpe befrielse! Jeg tror det kan tælles på en hånd hvor meget jeg har mistet gennem mine lejeperioder. Det meste tager på en lille springtur rundt i butikken, før det dukker op igen. Det længste jeg har oplevet, var en jakke, der blev solgt 3,5 mdr efter standen blev pillet ned. Der sker virkelig ikke tyveri i det omfang som mange forsøger at give indtrykket af på Facebook. Til gengæld er både Emilie og Erik virkelig gode til at reagere på mistanken om butikstyveri og undersøger alle sager som der måtte komme ind.

Børneloppen Kolding Venligt og hjælpsomt personale, de får en til at føle sig velkommen.Fin og overskuelig butik.Dejligt med et lille legerum til børn.Har mistet lidt ting men håber de dukker op. Bor 52 km væk så synes godt man kunne have mere end 14 dage til at kunne afhente sine ting hvis de bliver fundet uden mærke og jo så ikke lige er genkendelige for persoanlet til man kan få besked. Synes også det kunne være rart at standlejre må reklamere på facebook med hvornår de fylder deres stande op så man planlægge turen trods det travle familieliv med små børn.

Kæmpe ros til Børneloppen Næstved! Jeg har snart haft stand der mange gange, og bliver altid overrasket over, hvor meget jeg får solgt. Denne gang havde jeg kun bestilt en uge. Jeg fik solgt 70/80 ting på min stand. De resterende 10 ting, hang fint tilbage på standen. Knap 1.700 kr “rigere” som kan bruges på andre, dejlige ting 🫶🏻

Jeg synes, det er fantastisk at se, at dyre, såsom billige mærker bliver solgt. Tænker virkelig, at hvis man præcis sætter varerne til, hvad du selv vil give for dem, så er du med garanti heldig med dit salg.

Sødt personale i Næstved. Altid smilende og søde! Bliv endelig ved med det. Det er også med til at gøre man som standlejer kommer igen og igen 😊👍🏻

Hvor kan jeg sælge mine lopper?

Loppesupermarkeder er et smart koncept, hvor privatpersoner kan leje en stand og sælge brugte ting, uden selv at skulle passe standen. Man prissætter selv sine ting, mens supermarkederne betjener kunderne og sælger varerne. Der tages som regel 15-20% i kommission. Som kunde lægger du blot varerne i kurven og betaler ved kassen.

Loptimisten er et loppesupermarked i Hvidovre, hvor private kan leje en reol, få printet prismærker, og på den måde sælge ud af ungernes aflagte garderober, udstyr, legetøj og så videre. Der tages 15% i kommission. Som kunde i butikken browser du bare igennem de mere end 200 fyldte reoler, og betaler samlet ved kassen til butikkens medarbejdere, der står for selve salget, som standlejerne har sat til salg. Der er gratis parkering samt tog og bus lige til døren, så der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi til en omgang loppeshopping!

Hvor mange procent tager Børneloppen?

Det er langt fra ualmindeligt, at tøj, sko, legetøj og babyudstyr, der er købt i Børneloppen, bliver solgt igen af de nye ejere. For når man først har fået smag for børnenes genbrugsguld, bider det sig fast, forklarer Johanna Kiel Nielsen.

– Vi ser mange førstegangsmødre i butikken, når er de på udkig efter billigere og mere bæredygtige ting til deres første barn, og igen når barnet er vokset ud af det. På den måde bliver babytingenes levetid forlænget, og andre kan få glæde af det, når det bliver solgt videre, siger Johanna Kiel Nielsen.

Genbrugsglæden har været stigende i Danmark de senere år. Ifølge en DBA’s Genbrugsindeks er andelen af danskere, der sælger brugte varer, steget fra 32 procent i 2017 til 50 procent i 2022.

Hvornår kan man sætte sin stand op i Børneloppen?

Januar og februar måned stod i genbrugens tegn, idet jeg havde en stand hos Børneloppen Odense af 8 ugers varighed. Vil jeg gøre det igen? Læs med her hvis du vil høre om mine erfaringer, gode og dårlige oplevelser samt fortæller hvor meget jeg har tjent.

Da Børneloppen Odense sidste år reklamerede med, at man kunne booke en stand og få dobbelt op på standleje slog jeg til. Jeg havde opbygget et mindre lager af Livs tøj, som enten var blevet for småt eller ikke blev brugt. Hertil var der også lidt legetøj og nips.

Hvor meget omsætter Børneloppen for?

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Hvem ejer Børneloppen?

Ideen opstod, da de to naboer en sen aften nød et glas vin. Konceptet kender Johanna Kiel Nielsen fra Finland, hvor hun er vokset op, og her har man kendt til de såkaldte loppesupermarkeder siden 90erne.

Da de begge havde små børn, som voksede ud af tøjet, var det oplagt at tænke i disse baner, så der gik ikke længe, inden de to kvinder havde forladt jobbet som henholdsvis pædagog og forsikringskonsulent for at blive selvstændige.

Kan lopper overleve i møbler?

Lopperne er her stadig.

De seneste år har der ikke været så mange lopper at finde på vores patienter på Aalborg Dyrehospital, men nu er de der igen. Ved det årlige sundhedseftersyn kører jeg altid en tættekam gennem pelsen på hund og kat, men siger altid til folk, at vi stort set ikke har lopper i Nordjylland. Lige nu bliver jeg imidlertid overrasket gang på gang. Flere af vores små patienter har rent faktisk tegn på lopper i pelsen. Det er slet ikke som for 10-15 år siden (hvor tiden dog går), hvor vi sendte hver anden klient ud af døren med en bærepose loppebekæmpelsesmidler, men lopperne er absolut til stede.

Hvor meget må man tjene på loppesalg?

Ifølge advokaten er al salg af private ejendele som udgangspunkt skattefrit – uanset om det foregår online eller på et loppemarked. Det vil sige, at du fx frit kan sætte dit tøj til salg på Trendsales eller sætte en stand op på det lokale loppemarked med nips og møbler uden at skulle opgive fortjenesten til Skattestyrelsen.

Vær dog opmærksom på, at Skattestyrelsen alligevel kan kigge dig over skulderen for at vurdere, om dit salg får karakter af en professionel virksomhed.

Hvad sælger Børneloppen?

Loppesupermarkeder er et smart koncept, hvor privatpersoner kan leje en stand og sælge brugte ting, uden selv at skulle passe standen. Man prissætter selv sine ting, mens supermarkederne betjener kunderne og sælger varerne. Der tages som regel 15-20% i kommission. Som kunde lægger du blot varerne i kurven og betaler ved kassen.

Loptimisten er et loppesupermarked i Hvidovre, hvor private kan leje en reol, få printet prismærker, og på den måde sælge ud af ungernes aflagte garderober, udstyr, legetøj og så videre. Der tages 15% i kommission. Som kunde i butikken browser du bare igennem de mere end 200 fyldte reoler, og betaler samlet ved kassen til butikkens medarbejdere, der står for selve salget, som standlejerne har sat til salg. Der er gratis parkering samt tog og bus lige til døren, så der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi til en omgang loppeshopping!

Kan lopper overleve i sengetøj?

Lopper hos katte og hunde kan være til stor gene og ikke mindst en plage, når de først er flyttet ind i vores hjem. Læs her alt du skal vide om de irriterende lopper - og hvad du kan gøre for at slippe af med dem igen!

Lopper på hunde og katte er næsten et uundgåeligt fænomen. Hvis din hund eller kat bliver smittet med lopper, er det ikke fordi, det skyldes dårlig hygiejne. Lopperne vil utrolig gerne bosætte sig i en lun pels, hvor der tilmed er friske forsyninger af blod lige indenfor rækkevidde. Derfor er netop vores kæledyr et attraktivt bosted for lopperne.

Kan lopper leve i sengetøj?

 • Lopper er fra 1-4 mm store og har ben, som giver dem evnen til at hoppe
 • Voksne lopper opholder sig på mennesker og varmblodige dyr, hvor de stikker og suger blod
 • Loppebid giver kløende knopper, ofte kun på den ene side af kroppen
 • Lopper kan overleve i flere uger indendørs, men formerer sig ikke
 • Behandlingen er at identificere og fjerne smittekilden til lopperne
 • Loppebid overfører ikke sygdomme i Skandinavien
 • Lopper er fra 1-4 mm store
 • De har ben, som giver dem evnen til at hoppe
 • Lopper lægger æg i reder, i gulvtæpper og gulvsprækker
 • Voksne lopper opholder sig på mennesker og varmblodige dyr, hvor de stikker og suger blod
 • Udviklingen fra æg til voksen loppe kan tage mange måneder