:

Hvor skal man tage på spaophold?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor skal man tage på spaophold?
  2. Hvad koster et spa ophold?
  3. Hvad er forskellen på spa og wellness?
  4. Hvor gammel skal man være for at tage på spaophold?
  5. Hvad koster en spa om måneden?
  6. Hvad er forskellen på spa og boblebad?
  7. Hvilket spa er bedst?
  8. Hvad koster det at tage et spabad?
  9. Er det sundt at gå i spa?
  10. Kan man bo på hotel som 16 årig?
  11. Hvad er forskellen på en jacuzzi og en spa?
  12. Hvilken spa skal jeg vælge?
  13. Hvad er forskellen på et boblebad og et spabad?
  14. Er det sundt at gå i spabad?
  15. Kan man tabe sig ved sauna?

Hvor skal man tage på spaophold?

Har du en bestemt lokation i tankerne? Så brug de lokationsspecifikke guides nedenfor, til at finde de bedste spaophold i Danmark og omegn. Her er noget for enhver smag, og du er så godt som garanteret, at finde et lækkert spahotel nær dig.

Har du brug for at komme helt ned i gear? Eller vil du blot pleje krop og sjæl? Så bør du måske se dig om efter et godt spa og wellness ophold tilbud. Det kan nemlig være yderst gavnligt for både kroppen og sindet, fra tid til anden, at få ladet batterierne op. Her kan du med fordel overveje en spaophold deal fra oversigten øverst på siden.

I listen øverst på siden finder du nogle af de bedste spa ophold i Danmark og de omkringliggende lande. Opholdene er nøje udvalgte ud fra en række kriterier, erfaringer, anmeldelser m.m. Det betyder, at du her på siden kun skal vælge blandt de allerbedste spa hotel tilbud på markedet – resten er allerede sorteret fra for dig.

Når du søger efter deals på spaophold her på siden, så kan du fra tid til anden få gode rabatter når du går til bestillingen. Det skyldes, at vores samarbejdspartnere en gang imellem kører promoveringer, hvor du kan spare penge, når du køber igennem dem.

Hvad koster et spa ophold?

Danmark bugner af spa-steder, hvor du kan få et pakketilbud på et billigt spaophold for 2 eller flere. Læs vores guide, og find nemt welness ophold tilbud, der kan bookes online direkte fra hjemmesiden.

Herunder kan du læse meget mere om spaophold i Danmark, Sverige og Tyskland, så du kan blive klogere på hvilket spa ophold du skala vælge at tage på med din kæreste, partner eller veninde eller ven.

Vi håber du finder et godt og billigt spaophold igennem vores side her.

Det kan nemt give dig en hektisk hverdag, hvor der ikke er så meget tid til dig selv. Eller til at pleje dit parforhold. For din partner her typisk lige så travlt med sit job og sin del af de hjemlige pligter.

Det kan gøre det svært at finde ro og fred til et lille helle, hvor du kan puste ud, og genfinde dig selv – og kærligheden til din partner. Og gør du ikke noget aktivt for at skabe den tid, øges risikoen for, at du går ned med stress – og pludselig en dag står alene tilbage med alle pligterne derhjemme, fordi du og din partner aldrig have tid nok til at pleje jeres forhold.

Umiddelbart lyder et spa ophold som en dyr gave. Men er du smart, giver du et gavekort til et spaophold til én, som du er sikker på, tager dig med, når gavekortet skal indløses.Så har du altid drømt om en romantisk wellness ophold med kæresten, er det en smart måde at komme med et vink med en vognstang. Særligt hvis din kæreste ikke har fanget, at du ønsker dig det, selv om du har talt om det masser af gange.Du kan selvfølgelig også give et gavekort til et spa ophold – eller en behandling på et spasted – til en god ven eller veninde, uden at du har slet skjulte bagtanker. Men pas lige på, hvilken behandling du vælger. Er modtageren nærtagende, kan han eller hun måske fornærmet over, at du mener, de har brug for den type behandling, de får et gavekort på.

Et spaophold er en form for wellness- eller afslapningsophold på et spa-resort eller et anden form forwellness ophold.

Derudover tilbyder mange hoteller og feriesteder også forskellige former for spa-tilbudmed wellness- og spa-ydelser i forbindelse med dit ophold.På et spaophold kan du typisk nyde forskellige former for afslapning i vand, og oftest også vælge mellemflere forskellige former for krops- eller wellness-behandlinger.

Hvilke bade- og behandlingstyper det drejer sig om, kan du læse meget mere om i denne grundige guide tilspa ophold.

Den nemmeste måde at finde og booke et spaophold, er ved at rulle tilbage til oversigten øverst på denneside.

Her finder du oplysninger om spaophold over hele landet – samt wellness ophold på nærtliggende spasteder iTyskland og Sverige.

Det gør det nemt at få overblik over udvalget af spaophold. Samt nemt at læse mere om de enkelte tilbud.Og nemt booke netop det spaophold online, som passer til dine ønsker og dit budget.

Hvad er forskellen på spa og wellness?

Nydannet forening mener, at der er himmelvid forskel på wellness og spa, så nu vil de lave egne retningslinjer for det gode kurophold.

Gæsterne skal have klar besked om, hvilken slags velvære de går ind til i ferien. Derfor har en håndfuld af de mere eksklusive kurcentre herhjemme lagt afstand til wellnessbølgen. Danske Spa er blevet stiftet med det formål at skabe bedre overblik over skoven af tilbud samt at sikre kvaliteten i tilbuddene for gæsterne. Spa er nemlig ifølge foreningens formand ikke det samme som wellness.

Hvor gammel skal man være for at tage på spaophold?

Leder du efter de bedste spaophold tilbud i Danmark og omegn? Her på siden finder du nøje udvalgte spahotel deals for 2 personer. Så hvad end du drømmer om et romantisk ophold med overnatning sammen med kæresten, et luksus spa ophold med veninderne, eller noget helt tredje – så kan du finde et lækkert og luksuriøst spa hotel til billige priser i oversigten.

Leder du efter de bedste spaophold tilbud i Danmark og omegn? Her på siden finder du nøje udvalgte spahotel deals for 2 personer. Så hvad end du drømmer om et romantisk ophold med overnatning sammen med kæresten, et luksus spa ophold med veninderne, eller noget helt tredje – så kan du finde et lækkert og luksuriøst spa hotel til billige priser i oversigten.

Hvad koster en spa om måneden?

Hvor meget strøm dit spabad fra Lay-Z afhænger af dit forbrug. Jeg selv havde det kørende i døgndrift, og det kostede ca. 500 kr. i måneden, hvor vejret det meste af tiden var omkring de 20 grader.

Allerede nu begynder jeg også at snakke om temperaturen udenfor – også selvom, at de nyere oppustelige spabade, med god isolering.

For hvilke faktorer spiller en rolle ift. driftsomkostningerne ved et oppustelige spabad?

Hvad er forskellen på spa og boblebad?

Udendørs spabade består traditionelt af et kar i for eksempel akryl med en form for beklædning udenpå, der kan variere. Ved hjælp af en række luft- og vanddyser, der er installeret i bund og sider, blæses der bobler i vandet, som giver massage og velfære. Spabade findes i mange afskygninger, blandt andet i variationer, der minder mere om det, man vil betegne som et vildmarksbad. 

Traditionelt set er et vildmarksbad meget mere primitivt end en spa. Oprindeligt var de bygget af træ både indvendigt og udvendigt og blev fyret med brænde. Her er det centrale, at man sidder i varmt vand udenfor og nyder naturen. I dag fås de i mere avancerede udgaver udført i glas- og plastfiber indvendigt og har indbygget massagefunktion og lys. Nogle kan sågar opvarmes med el eller gas. 

Forskellen på de 2 typer er efterhånden blevet så flydende, at det kan være svært at skelne en spa fra et vildmarksbad. Når du skal investere i enten det ene eller andet, skal du derfor kigge på funktionalitet, materialer samt energikilde- og forbrug og vælge løsning derefter: 

Det kræver en del energi at varme store mængder vand op, og det bliver ikke mindre energikrævende, hvis det skal foregå udenfor. Derfor skal du tænke driftsomkostninger ind, før du investerer. 

Vildmarksbade kan varmes op ved hjælp af el, gasovn eller brændeovn, mens en spa udelukkende varmes op ved hjælp af el. Et vildmarksbad er derfor det oplagte valg, hvis du ikke ønsker at opvarmning med el. Brændeovn er i den mest udbredte løsning til vildmarksbade, hvor man typisk fyre op 2-4 timer før man vil i vandet, afhængigt af hvor stort det er.  

Energiforbruget og de årlige driftsomkostninger afhænger meget af, hvilken opvarmningsform du vælger. Hvis du selv har adgang til brænde, er en brændeovn naturligvis den billigste løsning. 

Forhandlere og producenter reklamerer med forskellige mærkningsordninger og godkendelser for spa og vildmarksbade. Det kan fx være internationale godkendelser, som ikke nødvendigvis betyder, at de lever op til danske eller europæiske standarder. Tjek derfor lige en ekstra gang, hvad mærkningen/godkendelsen står for. 

Hvilket spa er bedst?

Tag en smuttur til Sæby hvor Hotel Viking ligger i naturskønne omgivelser. Efter en gåtur på kun 5 minutter, befinder du dig på den smukke strand – med vind i håret og udsigt til Kattegat. Bedre beliggenhed er svær at finde. Uanset om du blot har en enkelt dag, en weekend eller enhel uge fri til selvforkælelse, så er Hotel Viking en perfekt kandidat til et spaophold. Hotellet har nemlig forskellige udbud af lækre spatilbud til dig, der skal have mest muligt ud af dine fridage. Hvis du er ude i et længere ophold, indlogeres du på et af hotellets værelser, der både findes med og uden havudsigt. Derefter har du fri adgang til Danmarks største spaområde med blandt andet aqua spa, sauna, spabad, opvarmet saltvandsbassin og et hav af forskønnende wellness behandlinger.

[cta href=”https://www.momondo.dk/hoteller” title=””]Book ophold[/cta]

Hotel Marina finder du på nord-djursland og hotellet er et oplagt valg for dig, der ønsker en kombination af afslapning og aktivitet. Omgivelserne omkring hotellet er helt ideelle for nogle fysisk aktive timer i naturen. På hotellet kan du leje mountainbikes for derefter at suse ud ad Danmarks længste singletrack mountainbikebane. Du kan også benytte vandre- og løbestierne i skoven, der nærmest ligger i hotellets baghave. Når kroppen er løbet tør for energi, kan du med god samvittighed lade op i hotellets sauna og indendørs bassin. Hvis der skal ekstra forkælelse til, kan du benytte stedets jacuzzi eller en af de lækre wellness behandlinger, der tilbydes, f.eks. klassisk rygmassage eller japansk lifting.

[cta href=”https://www.momondo.dk/hotels/Hotel-Marina,Grenaa-c15539-h30696-details/sid=CKFkD0vRQF” title=””]Book ophold[/cta]

Hvad koster det at tage et spabad?

Udendørs spabade bliver mere og mere populære i hele norden. Et udendørs spabad giver øjeblikkelig afslapning, velvære og hygge. Det er både på grund af massageterapien i spabadet, men også det miljø og den gode stemning som udespaet er med til at skabe, kombineret med udendørsoplevelsen. En udespa eller en swimspa kan benyttes 24/7, året rundt og er derfor en god velvære-investering. Se vores udendørs spa modeller her. 

Inden du tager springet og investere i din drømmespa, kan det være rart at vide, hvor meget det koster i forbrug.

Få det fulde overblik over energiforbruget på et udendørs spabad, og få vores bedste tips og tricks, til at minimere energiforbruget i denne artikel.

Er det sundt at gå i spa?

Der er nogle fordele ved at bruge boblebadet, som vi alle er opmærksomme på: det er afslappende, det føles godt efter skiløb, og ved noget mindre hyppige lejligheder transporterer det os tilbage til 80'erne, så der kan opstå glade.

Hvad du måske ikke ved, er, at blødgøring i boblebadet kan have flere andre positive effekter på vores kroppe og det generelle helbred. Nedenfor er bare nogle af fordelene ved neddypning i boblebadet, som du måske ikke er opmærksom på.

Kan man bo på hotel som 16 årig?

Ja. Mindreårige (børn under 18 år) må ikke checke ind og/eller overnatte alene uden forældrer/værge/annan myndig person. Mindst én person pr. værelse skal være fyldt 18 år. Visse af vores hoteller har også aldersgrænse ved f.eks. besøg på spa, relaxafdelingen eller træningsfaciliteterne. Se hotelsiden for det aktuelle hotel for information om, hvad der gælder lige der.

Hvad er forskellen på en jacuzzi og en spa?

Mange mennesker bliver forvirrede over, hvad de faktisk burde være på udkig efter, når det kommer til en fritidsspa, så bare for at afklare situationen er definitionerne som følger.

Hvilken spa skal jeg vælge?

De fleste oppustelige er lavet i PVC så de både er slidstærke og kan stå udendørs året rundt, også om vinteren når temperaturen. Det gælder stort set alle udespa fra MSpa, Bestway, Intex og Lay-Z. Både bunden og siderne er forstærkede

Stort set alle spabade er runde eller firkantede og har masser af plads til en hel familie. Du får også nemt plads til dem, når de ikke er i brug, da du bare pakker spabadet ned så det ikke fylder på terrassen mere.

En del af selve konstruktionen i udendørs spabade er de her jets. En jet skyder vandet hurtigt ud af sine dyser og kan give dig en dejlig massage af hele din krop. Så du kan nyde sommeren med afslapning og bobler.

Hvad er forskellen på et boblebad og et spabad?

Der bruges mange forskellige betegnelser for et indendørs spabad. Boblebad, Indespa, Jacuzzi, Whirlpool, Spabad, er bare nogle af de mest brugte ord for det samme produkt. Det ene ord kan være lige så rigtigt som det andet. De dækker allesammen over et indendørs installeret badekar, som har monteret en række dyser til vandcirkulation, eller luftindblæsning.

Ordet Jacuzzi, er dog navnet på en producent af spabade.. Så det svarer lidt til, at kalde alle biler for en Opel.

Er det sundt at gå i spabad?

Men det er også værd at huske på, at alt det, der er på vores hud, også ender i vandet, når vi nedsænker os i det dejlige, varme vand, der hvirvler omkring os.

Det inkluderer de cirka 100 mg afføring, der normalt er at finde mellem vores baller.

Kort og godt betyder dét, at vi sandsynligvis indånder eller sluger vores spa-venners bakterier, virusser og svampe, mens vi slapper af i det varme vand.

Fordi ejerne af spabade, jacuzzier og hot tubs kun rådes til at skifte vandet cirka hver tredje måned, vil bakterieforekomsten vokse.

Af mikrobiologiske årsager har de fleste hot tubs, der recirkulerer vandet, mikrobe-fjernende filtre, og vandet behandles med mikrobicider (som dræber bakterier) som eksempelvis klor, brom eller andre desinfektionsmidler for at styre forekomsten af bakterier.

Sådanne kemikalier er giftige og forårsager hud- og øjenirritation. Det er grunden til, at spabadebrugere rådes til at gå i bad efter badet (mens resten er årsagen til, at de også bør gå i bad før).

Kan man tabe sig ved sauna?

Kenneth McLoeod , professor fra Binghampton University, New York har i 2017 forsket i effekten af infrarød sauna sessioner på kropstemperatur og langtidseffekt på kropsvægt.