:

Er Ida Emilie og Rune stadig sammen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er Ida Emilie og Rune stadig sammen?
 2. Er Benjamin og Simone stadig sammen vild kærlighed?
 3. I hvilket dr1 program drømmer singler om at blive matchet med den helt store kærlighed?
 4. Hvor sejler de i vild kærlighed?
 5. Er Alice og Rasmus stadig sammen?
 6. Hvor gammel er Alma Rune?
 7. Er Pernille og Andreas stadig sammen?
 8. Er Philip og Simone stadig kærester?
 9. Hvor kan man se alene sammen?
 10. Hvornår bliver True Love sendt?
 11. Er parrene fra Vild kærlighed stadig sammen?
 12. Er Jackie og Rasmus gået fra hinanden?
 13. Er Jackie og Rasmus sammen?
 14. Hvad tjener Holger Rune i dag?
 15. Hvor bor Aneke Rune?

Er Ida Emilie og Rune stadig sammen?

I et tidligere afsnit siger han ligeledes, at Ida Emilie Boytang kunne være interessant, “hvis hendes personlighed var i en anden vase,” ligesom han også fortæller både de øvrige deltagere og seerne, at han synes Camilla Hannah Jensen virker kedelig og ligner én fra Køge-Brøndby-området, hvilket han ikke finder attraktivt.

Simone Kovaltsenko, der ifølge Jonas skulle tabe sig 15 kilo for at være interessant for ham, er chokeret over, at DR har valgt at vise kommentaren.

Hun fortæller, at hun havde forventet, at der i et datingprogram ville indgå elementer af, at folk skitserede, hvad de havde af præferencer, både fysisk, men også i samværet med andre – både fra mændene og kvinderne.

Er Benjamin og Simone stadig sammen vild kærlighed?

S1:E1

Kærlighed er den sværeste gåde at løse. I årevis har utallige datingprogrammer forsøgt at sammensætte par ud fra håb, drømme og præferencer. Men hvad hvis svaret slet ikke findes i følelser, kemi og forventninger? Hvad hvis det er store mængder at data, der er nøglen til at løse kærlighedens gåde?

I hvilket dr1 program drømmer singler om at blive matchet med den helt store kærlighed?

S1:E1

Kærlighed er den sværeste gåde at løse. I årevis har utallige datingprogrammer forsøgt at sammensætte par ud fra håb, drømme og præferencer. Men hvad hvis svaret slet ikke findes i følelser, kemi og forventninger? Hvad hvis det er store mængder at data, der er nøglen til at løse kærlighedens gåde?

Hvor sejler de i vild kærlighed?

Selvom deltagerne går med friluftstøj og har efterladt iPhones og datingapps derhjemme, hygger de sig også med at sladre ved adskillige gruppesammenkomster, som vi kender det fra koncepter som ‘Love Is Blind’ og ‘Paradise Hotel’.

På bålpladsen minder et spil S, P eller K næsten om Pandoras æske-legen, og forrige sæson sluttede med et reunion-meetup. 

Grundessensen i ‘Vild kærlighed’ er muligvis tømmerflådens tosomhed. Men allerede da første sæson løb over skærmen, stod det klart, at to mennesker på et stykke træ ikke var lige så ophidsende som flere mennesker med øl og glampingtelte, der talte om hinanden efter endt flydning.  

Er Alice og Rasmus stadig sammen?

Kærlighed blev det ikke til, men ti døgn for åben skærm på en ø i TV2-programmet Alene Sammen. Til gengæld har Alice Rask Vinther Nielsen fra Varde lært en masse om sig selv. Og nu vil hun i gang med at date.

Hvor gammel er Alma Rune?

Da Holger Rune løftede trofæet i vejret på grusbanen i München efter sin første ATP-turneringssejr blot et par dage efter sin 19-års fødselsdag, zoomede tv-kameraet hurtigt ind på hans mor, Aneke Rune, der jublende så til fra tilskuerpladserne.

Mens den unge danske tenniskomet fik overrakt en check på omkring en halv million danske kroner, og dertil et par ægte tyske Lederhosen samt en kongeblå BMW-elbil, løb der en masse tanker igennem hovedet på Aneke Rune.

Er Pernille og Andreas stadig sammen?

Ifølge tall fra SSB er det mer populært enn før å starte aksjeselskap blant høyt utdannede.

Det var 12 prosent flere personer og foretak som var gründere i 2021 sammenlignet med 2019, året før pandemien.

Trine Larsen i rekrutterings- og konsulentfirmaet Hammer & Hanborg, ser nå en oppblomstring av folk som vil starte for seg selv.

Er Philip og Simone stadig kærester?

Som månederne gik, så begyndte Simone dog at blive mere og mere i tvivl om, hvorvidt Philip nu også fortalte hende sandheden.

- Så begyndte jeg bare at syntes, der tegnede sig sådan et mærkeligt billede. Der var jo virkelig lukket ind til ham. Det var som om, jeg var i forhold med én, jeg kun kendte 50% af, forklarer hun.

Hvor kan man se alene sammen?

Foto - TV 2

Otte forventningsfulde singler har sagt ja til at deltage i det unikke kærlighedseksperiment ‘Alene Sammen’ – i håb om at finde kærligheden. Singlerne bliver efter en omfattende personlighedstest matchet i par, og uden nogensinde at have mødt hinanden bliver de fire par placeret på hver deres øde ø i Sveriges smukke Småland, hvor de skal være sammen i ti dage.

Hvornår bliver True Love sendt?

Rent and save from the world's largest eBookstore. Read, highlight, and take notes, across web, tablet, and phone.

Go to Google Play Now »

Er parrene fra Vild kærlighed stadig sammen?

Selvom Rune og Ida Emilie brugte de første dag på at sejle og overnatte sammen med deres respektive matches, stod det hurtigt klart, at de havde et godt øje til hinanden. Det mærkede de blandt andet, når alle fem par løbende mødtes til fællescamping.

- Jeg kan huske, jeg var rigtig glad for, at vi fik muligheden for at se hinanden igen, når vi alle sammen var samlet. Det var lidt en lettelse, fortæller Ida Emilie.

Samtidig begyndte idéen om at bytte partnere, så Rune og Ida Emilie kunne være på tømmerflåde sammen, at blomstre – blandt andre også hos Jonas, der selv hurtigt havde konstateret, at han ikke var romantisk interesseret i Ida Emilie.

Er Jackie og Rasmus gået fra hinanden?

Afsløringen kommer, da gæsterne i programmet skal komme med deres vildeste sladder, og sejren ender TV-stjernen uden tvivl med.

Deltagerne i panelet har lidt svært ved at tro, hvad det er, Jackie Navarro lige har bekendt, men det er altså god nok.

TV-stjernen, der er tidligere model, har i forvejen tre børn fra sit første ægteskab, mens Rasmus og Jackie Navarro er forældre til datteren Chloé.

Er Jackie og Rasmus sammen?

'Værste oplevelse, jeg har haft, og det skete på Mash Steakhouse. De har nogle syge regler.'

Sådan skrev Jackie Navarro blandt andet i en story på Instagram fredag aften.

Hvad tjener Holger Rune i dag?

Det danske e-sportshold Astralis siger farvel til vækstbørsen First North, hvor selskabet har været børsnoteret siden 2019. Det vil være det ottende selskab i år, som forlader First North-børsen.

Ved en ekstraordinær generalforsamling i Astralis skal der stemmes om en såkaldt afnotering i august. Det skriver Børsen.

»Astralis har konsekvent opfyldt sine finansielle mål. (...) På trods af stærk finansiel performance er aktien faldet 80 procent siden børsnoteringen og handler nu til en væsentlig rabat i forhold til noteringsprisen. Likviditeten for selskabets aktie på Nasdaq First North (..) er meget begrænset, hvilket betyder, at der er begrænset værdi for både selskabet og dets aktionærer ved at være noteret på en offentlig markedsplads,« skriver Astralis i en børsmeddelelse.

Hvor bor Aneke Rune?

Holger Runes forældre, Aneke og Anders, er gift, men det er altså kun hans mor, som fysisk er med i billedet, når der spilles kampe. Og det er et valg, familien har truffet i fællesskab.

- Det er jo mig, der rejser med Holger hele tiden, og hans far kan derfor ikke svare på helt de samme ting som mig. Og netop derfor er han heller ikke lige så meget fysisk til stede som mig. Det er et bevidst valg fra vores side. Årsagen er, at det jo ikke er vores liv. Det er Holgers. Han skal også kunne tale med os om andre ting end tennis, når han kommer hjem, har Aneke udtalt til BT.