:

Hvad kan man lave med sine børn i København?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan man lave med sine børn i København?
  2. Hvad kan man lave i København med børn gratis?
  3. Hvad kan man besøge med børn?
  4. Hvad kan man lave gratis med børn?
  5. Hvad kan man lave i København gratis?
  6. Hvad kan man lave med en 7 årig?
  7. Hvad kan man lave i København som ikke koster penge?
  8. Hvad kan man lave i København billigt?
  9. Hvad skal man opleve med Børn på Sjælland?
  10. Hvad skal man se i København gratis?
  11. Hvad kan man lave gratis på Sjælland?
  12. Hvad kan man lave når man keder sig som barn?
  13. Hvad er sjovt at lave i København?
  14. Hvad kan man lave i København uden at bruge penge?
  15. Hvad kan man lave i København der er gratis?

Hvad kan man lave med sine børn i København?

Hvis du kommer forbi København i løbet af efteråret, så er vores efterårsguide fuld af familievenlige tips. Hvis du har større børn med til byen, kan de dykke ned i en række spændende fortællinger med disse podcasts om nogle af Københavns mest kendte steder.

Husk at der er mange penge at spare med Copenhagen Card, som giver fri adgang til 87 attraktioner og museer samt gratis offentlig transport.

Hvad kan man lave i København med børn gratis?

december 2022

Man kan sagtens tage familien med til hovedstaden uden at blive ruineret. Her er 10 ting, du kan gøre med børnene i København – ganske gratis.

Hvad kan man besøge med børn?

Lige meget om du leder efter udendørs aktiviteter, interaktive udstillinger eller ren sjov og ballade, sÃ¥ vil du finde en attraktion, der passer. Denne guide til Danmarks mest besøgte børneattraktioner inkluderer alt fra forlystelsesparker til lærerige og fordybende oplevelser. 

Hvad kan man lave gratis med børn?

Det er svært at nå det hele – også aktiviteter for børnene, som man jo ellers ofte gerne vil bruge lidt mere tid på.

Det behøver ikke at være noget stort. Det kan være små, hyggelige oplevelser i hverdagen, der kan være med til at gøre hele forskellen – både for børnene og forældrene. Spørgsmålet er bare, hvad skal du finde på at lave med ungerne?

Her finder du en masse idéer til hvilke aktiviteter, I kan tage på med ungerne. Her er noget for alle skemaer og budgetter. Nederst på siden finder I 5 idéer til gratis aktiviteter for børn.

Vi har samlet nogen aktiviteter for børn, som du kan lave året rundt.

Her er både til regnvejrsdagene eller dage, hvor vejret ikke er til at være ude i og der er brug for indendørsaktiviteter for børn.

Vi har også fundet nogle udendørsaktiviteter for børn frem, som er gode til de varmere dage – eller bare til dem, der ikke mener, at der findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Til sidst i indlægget kan du også finde nogle idéer til gratis aktiviteter for børn.

Der er noget eventyrligt over København, og det kan mærkes af folk i alle aldre.

Tag børnene med ud for at opleve de mange aktiviteter København byder på og få en hyggelig dag med oplevelser i børnehøjde.

Hvad kan man lave i København gratis?

Rejseblog indlægget om gratis seværdigheder i København er fra 2020

Hvis du ligesom mig er fan af gratis seværdigheder, så er dette indlæg til DIG!

Hvad kan man lave med en 7 årig?

At fylde syv år er jo stort! Så er man jo blevet lidt større og får lov til at bestemme lidt mere! Ved 7-års alderen har barnet allerede stor erfaring med både at holde og være til børnefødselsdag, måske endda mere erfaring end forældrene, og plejer selv at kunne komme med gode og sjove forslag til børnefødselsdagen. Men naturligvis behøver barnet din hjælp til at vurdere hvad, som kan lade sig gøre.

Klassiske 7 Ã¥rs fødselsdag lege – og hvis vejr og Ã¥rstid tillader – sÃ¥ kan man have aktiviteterne udendørs, fx. jorden-er-giftig, sække- eller kartoffelløb, eller hvad med at spille fodbold eller lege med kæmpesæbebobler?

Hvad kan man lave i København som ikke koster penge?

Leder du efter gratis ting at lave i København? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste gratis oplevelser i København.

Det er ingen hemmelighed, at København er en af de dyreste byer i verden. Det kan dermed hurtigt blive en dyr fornøjelse, at tilbringe et par dage i storbyen.

Hvad kan man lave i København billigt?

Leder du efter gratis ting at lave i København? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste gratis oplevelser i København.

Det er ingen hemmelighed, at København er en af de dyreste byer i verden. Det kan dermed hurtigt blive en dyr fornøjelse, at tilbringe et par dage i storbyen.

Hvad skal man opleve med Børn på Sjælland?

Oplevelser og aktiviteter for børn i Nordsjælland - vi tager i mod jer med åbne arme. Det skal nemlig være sjovt, skægt, underholdende og udfordrende at være på ferie her, og måske lærer du noget nyt?

Kombinationen af leg og læring er vi rigtig gode til. Slip fantasien løs og vær ridder eller prinsesse for en dag på Frederiksborg Slot eller opdag en verden under havet på oplevelsesplatformen på havnen i Hundested.

Børn bliver taget alvorligt i Louisianas Børnehus, hvor aktiviteter i børnehøjde tager udgangspunkt i aktuelle udstillinger. Og kreativiteten får fuld skrue på Hundested Sandskulptur Festival, hvor de kan prøve kræfter med egne kunstværker.

Hvad skal man se i København gratis?

Ved Københavns havnebade kan sommervarmen nydes med familie og venner. De 3 største havnebade er Havnebadet Islands Brygge (billedet), Copencabana ved Fisketorvet og Havnebadet Sluseholmen, hvor der alle 3 steder er livreddere i sommersæsonen. Det samme er der på Badeanstalten Helgoland i Amager Strandpark og Svanemøllestranden på Østerbro.

Du må gerne hoppe i Københavns Havn for at bade flere steder. Der er badezoner: på Islands Brygge ud for Halfdansgade og i Havnevigen, på Refshaleøen ud for café Halvandet og Søndre Refshalebassin samt i Nordhavn ved Sandkaj. Du finder også badezoner ved Havnevigen på Amager, ved Kalvebod Brygge og ved caféen La Banchina på Refshalevej.

Hvad kan man lave gratis på Sjælland?

Trænger du til at komme ud i det fri? Naturen på Sjælland gemmer på et væld af oplevelser under åben himmel, hvad enten du er til vandreture, vandsjov på stranden eller afslappende skovture.

Tag på en tidsrejse på din næste udflugt på Sjælland. Vil du rejse helt tilbage til vikingernes tid, eller vil du dykke ned i koldkrigstiden og opleve en del af Danmarks forsvar?

Hvad kan man lave når man keder sig som barn?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad er sjovt at lave i København?

Jeg må blankt erkende, at dette er min absolutte yndlingsting at lave i København om sommeren. Da jeg i sommeren 2020 første gang ville booke en GoBoat og sejle rundt med mine venner nede i havnen, så blev jeg dog slemt skuffet – alle bådene til den kommende weekend var nemlig bookede.

Det vidner meget godt om, hvor populært det er at leje sin egen båd og sejle rundt i havnen 😀

Et par uger senere fik vi dog endelig booket en GoBoat i 2 timer, hvilket vi alle så meget frem til.

Skal du til København, må du bare ikke snyde dig selv for en tur i Tivoli. Uanset om du har været der før eller ej, er det altid både tiden og pengene værd at besøge den smukke have og forlystelsespark i hjertet af København.

Med sin beliggenhed lige overfor Københavns Hovedbanegård kan du køre direkte til døren.Vær opmærksom på, at det nok er nemmest at ankomme til Tivoli med offentlig transport, da det ikke ligefrem bugner med parkeringspladser omkring Tivoli. 

Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv at besøge Tivoli , kan du med fordel booke dine billetter hjemmefra.

Hvis du interesserer dig for det danske kongehus, bør du lægge vejen forbi Amalienborg Slot. Det er her, Danmarks monark bor, hvilket i skrivende stund vil sige Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Amalienborg Slot finder du tæt på en række andre seværdigheder i centrum af København, som også er værd at besøge, hvis du kommer forbi. Det er blandt andet Frederiks Kirke, Marmorkirken, Amaliehaven og Skuespilhuset. 

Hvis du tager forbi Amalienborg Slot, kan du time det således, at du får mulighed for at opleve Den Kongelige Livgardes vagtskifte, hvilket sker kl. 12.

Når du har besøgt det sted, hvor den danske regent residerer, bør du næsten også lægge vejen forbi Christiansborg Slot, eller bare Christiansborg som det går under i daglig tale.

Her har du mulighed for at se og besøge Danmarks måske vigtigste arbejdsplads, nemlig Folketinget.

Noget af det mest unikke ved Christiansborgs historie må være, at Borgen er brændt ned hele to gange, så bygningen er opført over tre omgange. Sidste gang det brændte var den 3. oktober 1884, og først i 1928 anså man slottet som endeligt genopbygget. 

Det sidste slot på listen, som jeg har valgt at tage med i dag, er Kronborg Slot. Dog vil jeg kun anbefale dig at besøge det, hvis du har flere dage at gøre godt med i København.

Turen kan hurtigt tage et par timer ud af din dag, så hvis du har kort tid og gerne vil se så meget som muligt, bør du fokuserer på alt det du kan se inde i selve København. Men har du tid, er Kronborg ved Helsingør en stor oplevelse. 

En af de mest oplagte oplevelser at få, når du er i København, er en tur rundt i kanalerne på en guidet kanalrundfart.

På en kanalrundfart vil du blive sejlet forbi nogle af byens vigtigste monumenter og bygninger, og undervejs på turen vil der livligt blive fortalt om de københavnske seværdigheder I passerer undervejs. Guiden vil snakke både dansk og engelsk, så det er til at forstå for alle.

Hvad kan man lave i København uden at bruge penge?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvad kan man lave i København der er gratis?

Tag på jagt efter de seks imponerende trækæmper (© Thomas Dambo), som gemmer sig i skovene uden for København.

Rundt omkring i seks forstadskommuners smukke naturområder kan du støde på kæmperne, som...

Den ultimative gåtur i København finder du langs havnens kant, hvor stier, fortove og broer danner den 13 kilometer lange gang- og cykelrute, Havneringen

I Botanisk Have i København findes blandt andet et arboret med over 100 år gamle træer, stenhøje, gamle rosensorter, stauder og danske planter. Haven udgør 5.000 m2 under glas, heraf er omkring 2.000 ...

Amalienborg er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig leves i paladset.