:

Hvor skal jeg spise i Århus?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor skal jeg spise i Århus?
  2. Hvor kan man spise i Hillerød?
  3. Hvor skal man spise frokost i Nordsjælland?
  4. Hvor skal man spise på Djursland?
  5. Hvor skal jeg spise i Nordsjælland?
  6. Hvor skal man spise i Gilleleje?
  7. Hvornår er det bedst at spise frokost?
  8. Hvad koster det at spise i Djurs Sommerland?
  9. Hvor spiser man godt og billigt i Århus?
  10. Hvor skal man spise med børn i Århus?
  11. Hvor skal man spise i Slesvig?
  12. Hvem ejer Gilleleje Havn?
  13. Kan man tabe sig ved ikke at spise morgenmad?
  14. Hvilken morgenmad er bedst for maven?
  15. Hvad koster pizza buffet i Djurs Sommerland?

Hvor skal jeg spise i Århus?

Vi starter vores top 10 i den billige ende. Slap Af har de billigste priser, når man sammenligner restauranterne i vores top 10. Du kan derfor, også som studerende, få fingerne i top lækker mad.

Som navnet antyder, er det muligt at få slappet rigtig godt af, når du besøger Slap Af i Latinerkvarteret. Du kan selv sammensætte din menu, som tilbyder noget til en hver smag.

Tip: du finder et hverdagstilbud med 3 retter og 2 glas vin til kun 349,-

Brødrene Koch serverer en fantastisk menu med alt inkluderet på Det Glade Vandvid. Det betyder tre retter, syv forskellige vine, øl og vand samt kaffe og the med sødt til.

De har sat sig for at skabe en restaurantoplevelse, hvor der intet mangler. Det lever de bestemt op til med deres kvalitetsråvarer, dygtige kokke med højt niveau og hyggelige rammer. Alt sammen med til at skabe en helt unik oplevelse.

Pris: 499,- mandag til onsdag, 599,- torsdag og 699,- fredag og lørdag. Hvor: Pakkerivej 2 – 8000 Aarhus C.

Hvor kan man spise i Hillerød?

Eatie Indekset giver alle restauranter, caféer og spisesteder i Danmark en score baseret på over 2,5 mio. anmeldelser fra bl.a. Facebook, Google og forskellige bookingsystemer.

Anmeldelserne analyseres af en algoritme, som bl.a. vægter anmeldelserne ud fra deres kilde og korrigerer for falske anmeldelser mv., så du lettere kan finde de bedste restauranter nær dig. Læs mere om Eatie Indekset.

Hvor skal man spise frokost i Nordsjælland?

Knud - Et spisested i Hundested, med udsigt ud over vand og lystbådehavn.

Det historiske Skipperhus fra 1757 ligger i baghaven til Fredensborg Slot ved bredden af Esrum Sø. Her finder du en hel særlig sjæl og charme med udsigt til skov, bådbro og Chaluphus med egen lille ha...

Restaurant krydderiet er en del af Hotel Hillerød, som ligger i hjertet af Nordsjælland i gåafstand fra top-attraktionen Frederiksborg Slot og Hillerød centrum. Restauranten er åben for alle, også ude...

Restaurant Sletten ligger midt i det idylliske Sletten havn i Humlebæk. Køkkenet har afsæt i det franske og nordiske køkken, med stor fokus på den enkelte råvare. 

Hvor skal man spise på Djursland?

Den charmerende gamle kro Molskroen blev opført i 1923 lige på det knudepunkt, hvor vejene til Mols, Ebeltoft og Djursland krydsede hinanden. Siden da har stedet fungeret som et eksklusivt spisested og badehotel for folk fra både nær og fjern.

Her forstår man sig på at bringe naturen ind på tallerkenen, og Molskroen er alment kendt for deres veleksekverede gourmetmenuer.

Smag deres Signature Menu, hvor det står dig frit for, om du ønsker 7 eller 10 serveringer med en tilpasset vinmenu.

På Jernbanegade i Ebeltoft, lige mellem Fregatten og Maltfabrikken, finder du NAMU Sushi og Izakaya bar. Her har de helt styr på det japanske køkken, og gæsterne er vilde med stedet.

En izakaya er en japansk gastropub, som serverer sake og mindre retter. NAMU skal du besøge, hvis du har lyst til sushi i højeste kvalitet og lækre retter lavet fra bunden.

Skal du ud at spise om aftenen, så snyd ikke dig selv for deres Chefs Omakase Tasting Menu, der består af et spændende udvalg af både klassiske og nye izakaya retter samt sashimi og sushi. En kulinarisk rundrejse i det japanske madunivers!

Hvor skal jeg spise i Nordsjælland?

Restaurant i Nordsjælland - Søstjernen RågelejeUnder 2 verdenskrig mødtes den danske modstandsbevægelse blandt andet her – og da stedet dengang hed Søstjernen, besluttede man efterfølgende at døbe den restaurant, som for over 50 år siden åbnede her, ved samme navn. Med sin tætte beliggenhed til badebyen Rågeleje er det maritime helt oplagt, og det går igen i menuen, hvor sild, rødspætter, fiskefrikadeller, krabber, jomfruhummere og laks kan nydes på klassisk, dansk manér. Søstjernen er i dag en hyggelig, familiedrevet restaurant med far Per Blom som driftsansvarlig og vinkyndig, og sønnen David Blom som chef i køkkenet. Der laves lækker mad til en fornuftig pris, så sommergæsterne kan gå derfra med en god fornemmelse i tegnebogen. Stedet ligger kun et stenkast bag Rågeleje Strand, og holder løbende skaldyrsarrangementer.

Der står sicilianske ordsprog skrevet rundt omkring direkte på de hvide vægge, men Vito, som i årtier har drevet italienske restauranter i Nordsjælland, har valgt at basere maden i sin restaurant på klassiske retter fra Støvlelandets køkken. Skal man have sig en god vitello tonnato, en skålfuld pasta med hjertemuslinger, som så ofte nydes i Syditalien, eller en god omgang hjemmelavet lasagne, er det her hos Vito, det sker. Med en flot beliggenhed i Dronningmølle nær Hornbæk er sommergæsterne sikre kunder her, og med den børnevenlige strand næsten lige udenfor har Vito også sørget for børnevenlige retter for de mindre ved bordet. Glem heller ikke pizzaerne, som fås i stor variation på Il Vero Siciliano.

Hvor skal man spise i Gilleleje?

Hos Brasseriet Gilleleje kan I nyde klassisk dansk smørrebrød og en middag med velsmag og afslappet luksus. 

Brasseriet sætter en ære i at give gæsterne en smagsoplevelse i topklassen garneret med god betjening og en festlig stemning.

Lyder duften af nybagt kræmmerhus med is lavet på gamle traditioner fristende? For så kan vi klart anbefale jer at lægge vejen forbi ishuset ISEN i Gilleleje. 

De friskbagte vafler bliver selvfølge fyldt med Hansens IS – What’s not to like. 

Hvornår er det bedst at spise frokost?

Har du og dine kollegaer også forskellige opfattelser af, hvornår det er bedst at spise frokost? Noget tyder på, I bør blive enige om et tidspunkt – og helst i en fart.

Vi ved allerede, at det er ikke helt ligegyldigt hvor mange gange på dagen, vi spiser. Men tidspunktet vi spiser på er også rigtig vigtig for vores sundhed. Især tidspunktet for din frokost betyder meget mere, end du måske lige er klar over.

Hvad koster det at spise i Djurs Sommerland?

Byg din egen burger af saftige bøffer, pulled pork og andet lækkert tilbehør. Spis også løs af de lækre BBQ-marinerede spareribs og blandede salater.

Hvor spiser man godt og billigt i Århus?

Hvor går du hen, hvis du bare har lyst til en rigtig god pizza? Måske du skulle prøve Chellos næste gang. Her får du seriøst lækre pizzaer med fokus på gode, italienske råvarer af høj kvalitet. Hos Chellos har de blandt andet pizza nummer 17 med kartoffel, mortadella, pesto, bøffelmozzarella og hakkede pistacienødder, som i sig selv er et besøg værd! Derudover serverer de nogle rigtig gode, sprøde trøffelfritter med revet parmesan på.

Hvor går du hen, hvis du bare har lyst til en rigtig god pizza? Måske du skulle prøve Chellos næste gang. Her får du seriøst lækre pizzaer med fokus på gode, italienske råvarer af høj kvalitet. Hos Chellos har de blandt andet pizza nummer 17 med kartoffel, mortadella, pesto, bøffelmozzarella og hakkede pistacienødder, som i sig selv er et besøg værd! Derudover serverer de nogle rigtig gode, sprøde trøffelfritter med revet parmesan på.

Grib et par spisepinde, og sæt tænderne i måske Århus’ bedste dim sums.Hos Yi East er der alt, hvad du kunne drømme om af autentisk, kinesisk mad. Der er mulighed for at spise din mad i restauranten, men det er også oplagt take-away mad, hvis du foretrækker at indtage kinesisk mad derhjemme med fødder oppe. Restauranten har sat sig som mål at lave det absolut bedste kinesiske mad i hele Aarhus, og vi synes, at de gør en seriøs indsats med deres høje kvalitet og smagfulde serveringer. Tag et smut forbi og bedøm selv.

I restaurant ”Frederiksgade 42”s gamle lokaler, finder du nu Flux.Trods lokalerne er ens, er menuen en anden. Maden er inspireret af gastropubber i Storbritannien, og Flux’ motto er at lave lækker og enkel comfort food fra bunden af, så her er tale om god pubmad med fokus på kvalitet, enkelhed og rigtig god smag.

Menukortet er sammensat ud fra tanken om, hvilken type fastfood der går hånd i hånd med en god fadøl, så det er jo oplagt at bestille sådan en til dine fish’n’chips.

Hvor skal man spise med børn i Århus?

Et lille stykke udenfor Aarhus, lægger den hyggelige restaurant Sevags. Her serveres der lækkert græsk mad i en uformel stemning med plads til både børn og forældre. Maden er lavet fra bunden af den græske kok Sevag, som også ejer den restauranten.

Med et besøg hos Sevags kan du glæde dig til en oplevelse, der tilfredsstiller alle smagsløg.

Hvor skal man spise i Slesvig?

OBS: Rejserestriktionerne er fjernet i hele Europa, og Happydays' rejsevejledninger opdateres ikke længere!Bloggen er sidst opdateret 20.4.2023.Vi tager forbehold for løbende ændringer!

Sidste maskefald i Tyskland! :)Pr. 1. februar 2023 er det endelig slut med mundbindskravet i hele Tyskland - ogsÃ¥ i den offentlige transport. 

Hvem ejer Gilleleje Havn?

Hjertet i Gilleleje Bio og en stor del af de skønne arrangementer i kulturhuset er de ca. 170 frivillige, som driver biografen samt planlægger og afvikler en stribe af kulturelle arrangementer for alle aldersklasser. Alle frivillige er tilknyttet Fonden Kulturhavn Gilleleje, der er den selvejende institution som har det formelle og juridiske ansvar.

Vi ønsker, at være et skabende samlingspunkt for oplevelser, inspiration og fællesskaber, der skabes gennem: 

Kan man tabe sig ved ikke at spise morgenmad?

Hvis du spiser for mange hurtige kulhydrater som hvidt brød, juice og sukker, suser insulinhormonerne rundt i kroppen og får kvindekroppen til at deponere fedt de samme steder som mænd nemlig på maven i stedet for på lårene og på numsen. Skift derfor de hurtige kulhydrater ud med gode, langsomme kulhydrater, hvis du vil af med fedtet på maven.

- Spis rugbrød, klidkiks, elverbrød, stenalderbrød, tortillapandekager, fuldkornspasta og -ris. Men vær opmærksom på mængden. Langsomme kulhydrater optages bedre i kroppen, men skal stadig forbrændes, så du kan ikke spise en hel pakke rugbrød. Det bedste er at spise masser af grønt, så du bliver mæt af dem i stedet for ris, brød og pasta, siger klinisk diætist og medejer af Frk. Skrump Kost Klinik Alice Apel Hartvig.

Du må også gerne spise frugt, men frugtsukkeret er fyldt med kulhydrat, derfor skal du tænke dig om en ekstra gang.- Spis ikke frugt alene. Skær i stedet et æble ud til en salat, spis bær oven på din morgenmad, eller snup en håndfuld nødder sammen med frugten om eftermiddagen. Ellers hopper kulhydraterne direkte i blodbanen og sender et signal til kroppen om, at den er klar til kamp. Og hvis du bare sidder stille på kontoret, så lagrer kroppen fedtet i stedet for.

Vil du af med maven, gælder det paradoksalt nok også om at spise rigeligt med sundt fedt fra f.eks. avokado, mayo, olivenolie, nødder, kerner og fede fisk. Det monoumættede fedt (MUFA) smører celledørene, så de lukker bedre op for sukkeret, sænker insulinen og dermed får kroppen til at fjerne fedtet på maven.

- Du skal spise rigelige mængder, ellers virker det ikke. Spis f.eks. 20 mandler til morgenmad, 2 spsk. olivenoliepesto til frokost, 20 nødder om eftermiddagen og et olie-shot om aftenen. Men husk, at når du øger dit indtag af MUFA, er det vigtigt ikke at indtage hurtige kulhydrater ved siden af, for så vil du tage på i stedet, understreger Alice Apel Hartvig.

Hvilken morgenmad er bedst for maven?

Hvis du spiser for mange hurtige kulhydrater som hvidt brød, juice og sukker, suser insulinhormonerne rundt i kroppen og får kvindekroppen til at deponere fedt de samme steder som mænd nemlig på maven i stedet for på lårene og på numsen. Skift derfor de hurtige kulhydrater ud med gode, langsomme kulhydrater, hvis du vil af med fedtet på maven.

- Spis rugbrød, klidkiks, elverbrød, stenalderbrød, tortillapandekager, fuldkornspasta og -ris. Men vær opmærksom på mængden. Langsomme kulhydrater optages bedre i kroppen, men skal stadig forbrændes, så du kan ikke spise en hel pakke rugbrød. Det bedste er at spise masser af grønt, så du bliver mæt af dem i stedet for ris, brød og pasta, siger klinisk diætist og medejer af Frk. Skrump Kost Klinik Alice Apel Hartvig.

Du må også gerne spise frugt, men frugtsukkeret er fyldt med kulhydrat, derfor skal du tænke dig om en ekstra gang.- Spis ikke frugt alene. Skær i stedet et æble ud til en salat, spis bær oven på din morgenmad, eller snup en håndfuld nødder sammen med frugten om eftermiddagen. Ellers hopper kulhydraterne direkte i blodbanen og sender et signal til kroppen om, at den er klar til kamp. Og hvis du bare sidder stille på kontoret, så lagrer kroppen fedtet i stedet for.

Vil du af med maven, gælder det paradoksalt nok også om at spise rigeligt med sundt fedt fra f.eks. avokado, mayo, olivenolie, nødder, kerner og fede fisk. Det monoumættede fedt (MUFA) smører celledørene, så de lukker bedre op for sukkeret, sænker insulinen og dermed får kroppen til at fjerne fedtet på maven.

- Du skal spise rigelige mængder, ellers virker det ikke. Spis f.eks. 20 mandler til morgenmad, 2 spsk. olivenoliepesto til frokost, 20 nødder om eftermiddagen og et olie-shot om aftenen. Men husk, at når du øger dit indtag af MUFA, er det vigtigt ikke at indtage hurtige kulhydrater ved siden af, for så vil du tage på i stedet, understreger Alice Apel Hartvig.

Hvad koster pizza buffet i Djurs Sommerland?

Sidste dag med gratis buffet til fædre med Sæsonkort i dag, søndag!

I anledning af fars dag er der i dag gratis buffet inkl. fri sodavand til alle fædre med Sæsonkort ifølge med barn/børn. Så tag far med i vores Western Saloon, og nyd en lækker Westernbuffet, eller gå om bord i den store Pizzabuffet i Pizzeria.