:

Hvad skal du lave i weekenden?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad skal du lave i weekenden?
  2. Hvor kan man tage hen med familien?
  3. Hvad kan man lave med sin familie derhjemme?
  4. Hvad kan man lave med sine forældre?
  5. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
  6. Hvad kan man lave når man keder sig med en ven?
  7. Hvad skal jeg lave med min familie?
  8. Hvor er det billigt at tage hen?
  9. Hvad kan man lave spontant?
  10. Hvad kan man lave af hyggelige ting?
  11. Hvad kan man lave med børn gratis?
  12. Hvad kan man lave på en søndag med familien?
  13. Er Frankrig eller Italien billigst?
  14. Hvilken måned er billigst at rejse i?
  15. Hvad kan man lave med sin familie når man keder sig?

Hvad skal du lave i weekenden?

Det er ofte mere fristende at bruge penge i weekenden. Du kan sagtens have en hyggelig weekend uden at det går hårdt ud over budgettet. Her er 30 ting du kan lave i denne weekend uden at bruge en krone.

1. Spil brætspil med venner2. Gå en tur i skoven3. Lær at meditere4. Sælg ting du ikke bruger5. Læs en bog6. Test en ny opskrift7. Lav et budget8. Ommøblér hjemme9. Lav frivilligt arbejde10. Organisér indholdet i dine køkkenskabe11. Gå på gratis museum12. Kør en seriemaraton i TV, steaming, box set13. Tag en løbetur14. Planlæg måltider for den kommende uge15. Kig gamle billeder16. Lav en opsparingsplan17. Lær noget nyt på youtube18. Planlæg julegaver — måske du laver dem selv?19. Tag på fisketur20. Prøv yoga21. Ring til en ven du ikke har talt med længe22. Vask bilen, cyklen, løbehjulet23. Invitér til spisning hvor hver tager en ret med24. Prøv en gratis time i fitnesscenter25. Tag på cykeltur26. Sy gammelt tøj om til ny spændende kreation27. Tag ud og besøg en øko-gård28. Tag telt og primus med og overnat ude i det fri29. Spil fodbold, håndbold e.a. med venner30. Lav en kogebog

Hvor kan man tage hen med familien?

Lige meget om du leder efter udendørs aktiviteter, interaktive udstillinger eller ren sjov og ballade, sÃ¥ vil du finde en attraktion, der passer. Denne guide til Danmarks mest besøgte børneattraktioner inkluderer alt fra forlystelsesparker til lærerige og fordybende oplevelser. 

Hvad kan man lave med sin familie derhjemme?

  • Bage muffins, boller med glasur eller vafler med frugtfarve
  • Så karse
  • Lave en hjemme-biograf med hjemmelavede biograf- og popcornbilletter
  • Klippe gækkebreve
  • Lave et hjemmespa
  • Dryppe stearinlys
  • Lave perler 
  • Sy noget af stofrester
  • Male
  • Spille brætspil
  • Lege med modellervoks
  • Samle puslespil 

Hvad kan man lave med sine forældre?

Først skal du vide, at skænderier er helt naturlige. Også med dine forældre. Det er simpelthen en del af pakken, når man lever tæt sammen med andre mennesker. Fx i en familie. Dag efter dag går I op ad hinanden, under samme tag. Og I har gjort det i årevis.

Dine forældre har deres idéer om, hvordan tingene skal være. Og du har dine. Og nogle gange sker det så bare, at de idéer ligger milevidt fra hinanden.

Kort sagt: Det er nok umuligt helt at undgå skænderier og uenigheder med dine forældre! Din mor og far vil nemlig gerne passe godt på dig, mens du sikkert helst vil ud og leve dit eget liv – på din egen måde!

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Mangler du inspiration til nye aktiviteter, I kan lave sammen? Så er du kommet til det rigtige sted! Her får du en meget lang liste med forslag til sjove aktiviteter for børn og voksne.

Der er masser af sjove ting, man kan lave, både ude og hjemme. Her kommer en liste med forslag, hvor de fleste aktiviteter er gratis eller næsten gratis, så her kan alle være med.

Hvad kan man lave når man keder sig med en ven?

Hej bloggen.

Anna og jeg... Hov burde nok lige fortælle, at Anna er min veninde fra efterskolen, og hun er på Lolland hos mig, yay. Anna og jeg leder efter noget at bruge vores lørdag aften på, og vi googlede så efter inspi, og fandt et blogindlæg med 50 ting, man kan lave. Vi har valgt at lave vores egen.

Hvad skal jeg lave med min familie?

Escape games er ikke for alle – især ikke de mindste børn. Men hvis du har nogle lidt større børn, som elsker spænding, så kan escape games være en hyggelig og sjov aktivitet for hele familie. Konceptet i escape games er, at I bliver lukket ind i et rum, hvorefter I skal løse en gåde på tid for at slippe ud. Escape games findes med flere forskellige temaer – f.eks. at I skal finde en kur på en farlig og dødelig epidemi eller et Sherlock Holmes-tema, hvor I skal løse et mysterium.

Escape games findes i større byer eller som mobile rum, som kan bookes. Læs mere om escape games hos escaperoom.dk.

Hvor er det billigt at tage hen?

Leder du efter en billig sommerferie, så læs med her. Det behøver ikke koste en formue at rejse sydpå, og kan du lige som os lide at få noget for pengene, er det en god idé at se nærmere på disse seks rejsemål.

I forhold til Europas dyreste destinationer kan du her få sol og sommer til næsten halv pris – ikke nok med at rejsen dertil er billig, så er det også steder, hvor du kan leve på lavbudget.

Hvad kan man lave spontant?

Tidligere trodde mange at bare en eksoterm reaksjon er spontan, men dette gjelder bare ved meget lave temperaturer. Det har vist seg at både entalpiendringen ΔH og entropiendringen ΔS har betydning for om en prosess er spontan eller ikke.

Den amerikanske fysikeren Josiah Willard Gibbs innførte en størrelse som har fått navn etter ham, gibbsenergien G, som defineres slik:

Hvad kan man lave af hyggelige ting?

Denne kommer selvfølgelig an på, hvor gammel din datter er, men det er hyggeligt at få et enkelt glas vin sammen i ny og næ. Så kan I diskutere hele verdenssituationen og rigtig komme ind på livet af hinanden – det er kvalitetstid!

Hvad kan man lave med børn gratis?

8 broer, du kan gå på i Danmark

En bro kan have mange betydninger. En bro kan være noget, der skaber kontakt mellem parter. Noget, der lader dig passere forhindringer, som vandløb og fjorde. Hos Samvirke guider vi dig til 8 forskellige broer i Danmark. Både en rød genfunden bro ved Horsens og en blå bro i Randers. Broer, der fører dig tørskoet gennem rørskov og åløb. Og broer, der lader dig udforske middelalderlige borgruiner

Hvad kan man lave på en søndag med familien?

Bliv hjemme og hyg jer i jeres pyjamas og have et game night maraton. Der er forskellige spil for alle aldre, men Bingo er en favorit for næsten alle i familien. Du kan gøre det endnu sjovere ved at tilføje præmier til vinderen, som slik eller ekstra tv-tid til børnene.

At bage småkager med børn kan blive lidt rodet, men hvem kan ikke lide et hjem fyldt med smilende ansigter og duften af friskbagte cookies? Det betyder ikke noget, om det er chokoladekager, havregrynskager eller enkle chokolade chips, brug en hel dag på bare at bage. Den, der laver det største det af arbejdet, får lov til at slikke skeen!

Denne familievenlige aktivitet går hånd i hånd med småkagerne. Så i stedet for at bruge en standard limonadeblanding, laver du selv friskpresset juice. Ved at presse din egen limonade kan du tilføje lidt af din egen flair i blandingen. Gå amok, og lad den indre mixolog komme ud og lege!

Livet er for kort til at holde dig selv (eller dine børn) tilbage fra at opleve nye ting bare på grund af en irrationel frygt eller angst. En af de bedste måder at komme over din frygt på er at have dine kære ved din side for at opmuntre og støtte dig, mens du står overfor den. Så vandre op ad bjergtoppen, smag det du ikke tør eller svøm en tur i havet.

Du bliver nødt til at finde den støvede gamle picnic kurv frem til denne familieaktivitet. Det er ganske enkelt at sammensætte en picnic. Bare køb nogle forfriskninger og kør til en lokal park, et bjerg, en kløft eller bare hold den inde i stuen!

Havearbejde kan være meget sjovt, og at dyrke dine egne urter er en fantastisk måde at fremme en sund livsstil og lære det samme med dine børn. De vil helt sikkert have det sjovt med jorden og plante frø, dyrke planter og vande dem. Du har ikke brug for meget plads, og plantekassen kan være alt fra en trækasse til en krukke til et gammelt dæk.

Ryd køkkenbordet, og brug dagen på at være kreativ. Kunst og håndværk kan spænde helt fra enkle muslingeskalarmbånd til indviklede drømfangere til endda hjemmelavet slim. Planlæg at tage dine/jeres kreationer i brug, uanset om det så er at bruger dem, bærer den eller sætter dem på en hylde i hjemmet.

Er Frankrig eller Italien billigst?

Særligt tre af danskernes foretrukne feriedestinationer byder på markant lavere priser.

Ferietiden har ramt Danmark, og i disse dage drager gammel som ung mod feriedestinationerne.

Hvilken måned er billigst at rejse i?

Der findes i dag et hav af forskellige tilbud og rabatter på rejser, og jeg vil her nævne nogle af de mest benyttede i rejsebranchen ifølge mine erfaringer.

Hvad kan man lave med sin familie når man keder sig?

Hvis du sidder og keder dig, så har vi helt sikkert en masse ting, du kan give dig til. Faktisk har vi lige nu samlet 100 ideer til hvad du kan lave. Mange af tingene kan du lave alene, nogle af dem er sjovere at lave med kæresten eller vennerne. Men hvis du når hele listen igennem, så er du næsten garanteret at have fundet på noget at lave. Så gør dig klar til at blive inspireret!

Hvis du leder efter specifikke begivenheder som foregår lige nu i København, så skal du måske hoppe ind på TripAdvisor eller lign. Men hvis du leder efter noget mere generelt du kan give dig til i København, så har vi helt sikkert noget lige for dig. I København har du adgang til en masse spændende butikker, frisører, biografer, restauranter og meget meget mere. Derfor er vi næsten sikre på, at du med udgangspunkt i vores ovenstående liste, kan finde noget at give dig til i København. Så hvis du sidder derhjemme og tænker 'Hmm.. Hvad skal jeg lave i København?' så skal vores liste nok hjælpe dig videre i processen. Synes du der mangler noget på listen, som er specifikt gældende for KBH? Så send os en mail, så tilføjer vi det gerne for dig!